Vacature: Timmerman Ten Boer

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Woltersum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een nieuwe collega die van aanpakken weet. Daar is jouw nieuwe werkgever naar op zoek. Met kennis van de bouw en ervaring als timmerman bouw jij mee aan (nieuwe) woningen in Groningen. Interesse? Lees dan verder.

Zoals algemeen bekend is het druk in de bouw, daarom is onze opdrachtgever op zoek naar versterking van het team. Samen met je collega's werk je aan diverse projecten in de provincie Groningen waaronder aardbevingsherstel, nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud. Het bedrijf kijkt graag met je mee om te zorgen dat jij op de klussen komt die het beste bij jou passen. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • affiniteit met timmerwerkzaamheden en bouw gerelateerd werk
  • fysiek in staat om zwaar werk te verrichten

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bouwbedrijf uit de omgeving van Ten Boer.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week bij onze opdrachtgever, bij goed bevallen voor langere tijd. Hiervoor ontvang je een salaris conform de cao bouwnijverheid tussen de € 14,- en € 18,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bouw je uiteraard vakantiegeld en vakantiedagen op en ontvang je reiskostenvergoeding. 

Sta jij binnenkort als timmerman in de omgeving van Ten Boer op een mooi project? Reageer dan op deze vacature voor 16 september. Heb je nog vragen over de vacature timmerman Ten Boer of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30 of te mailen naar infobedum@abiant.nl. We begeleiden je graag naar je nieuwe baan. 

Deel deze vacature via