Vacature: Constructiebankwerker / -lasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij dagelijks meewerken aan de versnelling van de energietransitie in Nederland? Dan kan (ook) als constructiebankwerker / -lasser bij onze opdrachtgever.

Als constructiebankwerker / -lasser stel je, veelal vanaf tekening, constructies en/of constructieonderdelen samen en bouw je deze op door middel van verschillende slijp-, snijd- en lastechnieken (MIG/MAG, TIG en/of Elektrode). Je werkt met diverse soorten diktes en materialen, waaronder staal, RVS en aluminium. Met de door jou samengestelde en opgebouwde constructies en/of -onderdelen kunnen je collega’s hun (boor) werkzaamheden optimaal uitvoeren. 

Jouw werkzaamheden verricht je voornamelijk vanuit de eigen moderne werkplaats. Soms werk je op locatie met je eigen volledig ingerichte service bus, omdat jouw kennis en kunde ter plekke nodig is of er op locatie iets gerepareerd moet worden. In alle gevallen draag je direct bij aan de energietransitie waar onze opdrachtgever zich op richt. 

Jouw werk betekent korte lijnen met het team, met wie je veel communiceert over de wensen en eisen. Je bent zelfstandig, profactief en denkt mee in het ontwikkelen van nieuwe producten en optimalisatie van de werkplek.

Functie-eisen

  • afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur richting metaalbewerking;
  • minimaan een jaar ervaring als lasser / constructiebankwerker
  • leergiering en praktisch ingesteld
  • fulltime beschikbaar (32 uur per week is bespreekbaar)
  • in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever draait het om het versnellen van de energietransitie. Met bijna 25 eigen boormachines worden er bodemenergiesystemen geïnstalleerd die zorgen voor de verwarming en koeling van onder andere woningbouw, kassen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Prachtige projecten, waardoor onze opdrachtgevers afscheid kunnen nemen van traditionele gas.

Soms wordt binnen een uur gemiddeld 300 meter in de grond geboord om zo het beste rendement te halen uit elke aardwarmte installatie. Er wordt dan warm of koud grondwater aan de grond onttrokken, dat via een warmtewisselaar en een warmtepomp op de juiste temperatuur wordt gebracht.

Wat wij bieden

Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Indien nodig wordt je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen geboden. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden conform de cao Metaal & Techniek en jouw (werk)ervaring vastgesteld. Daarnaast ligt bij aanvang van de werkzaamheden een persoonlijk kledingpakket op jou te wachten.

Ben jij de kandidaat waarnaar wij en onze opdrachtgever op zoek zijn? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 3 september aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "constructiebankwerker / lasser" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via