Vacature: Afwerker

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij timmert graag aan de weg. Niet alleen voor jezelf, maar voor heel Nederland! Je gaat namelijk aan de slag in de wegenbouw en dat is precies waar jouw kracht ligt. Lees hier wat de functie van asfalt afwerker inhoudt. 

Na de bouwvak (per 22 augustus as) zoeken we een paar sterke handen om fulltime aan de slag te gaan in de wegenbouw. Onze opdrachtgever is actief in de wegenbouw en zorgt dat de Nederlandse wegen in topconditie verkeren. Als asfalt medewerker ga je met een ploeg collega’s pad en nemen jullie autowegen en snelwegen onder handen. Je ondersteunt bij de aanleg van nieuwe wegen en verricht soms reparaties aan scheuren en verzakkingen. Verder voer je voorbereidende en afrondende taken uit zoals het klaarzetten van materialen, graafwerkzaamheden en het opruimen van de werkplaats. Hierbij heb je door jouw ervaring oog voor kwaliteit.

De werkzaamheden vinden door heel Nederland plaats. Hierdoor verblijf je regelmatig één of meerdere nachten in een hotel. Dit wordt uiteraard geregeld door onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • per 22 augustus aanstaande beschikbaar
  • in het bezit van een VCA- certificaat (of bereid deze z.s.m. te behalen)
  • rijbewijs BE zou gewenst zijn

Over het bedrijf

Asfaltwegen hebben een lange levensduur, maar vertonen met de loop der jaren slijtage door intensief weggebruik en weersomstandigheden. Vroeger moesten complete asfaltlagen worden vervangen. Grote machines kwamen hier aan te pas met als gevolg veel overlast, hoge kosten en vertragingen voor automobilisten. Met de introductie en toepassing van emulsie-asfaltbeton is de levensduur van wegen aanzienlijk verlengd. Dit is exact wat het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat, doet.

Wat wij bieden

Waar een wil is, is een weg. En aan wil ontbreekt het jou zeker niet! Je bent namelijk een harde werker en deinst niet terug voor een fysieke uitdaging. Als asfalt afwerker heb je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Omdat je meewerkt aan de verbetering van het Nederlandse wegennet werk je namelijk vaak in de nachten en tijdens weekenden. De beloning mag er dan ook zijn. Met deze functie kun je inclusief prestatietoeslagen een mooi salaris van tussen de €15,- en €18,- bruto per uur verdienen. 

Ben jij de asfalt herstelmedewerker die we zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via