Vacature: Afvalsorteerder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Noordhorn
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar werk in een gezellige omgeving en ben jij niet bang voor vieze handen? Dan is de vacature van afvalsorteerder misschien wel iets voor jou!

Voor een bedrijf in de gemeente Westerkwartier zijn wij op zoek naar structurele hulp in het sorteren van afval. Via een lopende band komt het afval langzaam langs. Aan jou is het de taak om alle soorten afval goed bij elkaar te sorteren (hout bij hout, ijzer bij ijzer, steen bij steen etc.).

Functie-eisen

  • een echte aanpakker
  • flexibel inzetbaar
  • woonachtig omgeving Zuidhorn

Over het bedrijf

Je gaat bij een bedrijf aan de slag dat in Noord-Nederland actief is in het ontzorgen van de verwerking van afval. Naast het ophalen van afval, verhuren ze containers en afvalbrengstations én kan men bij hen terecht voor sloop- en ontruimingsklussen.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke functie bij een bedrijf waar, indien het van beide kanten goed bevalt, je het gehele jaar aan de slag kan. Je loon hangt samen met je leeftijd en eventuele ervaring en zal gebaseerd worden op de cao AGF. Denk daarbij aan een bruto loon tussen € 10,50 en € 15,00 per uur. Daarnaast ligt een persoonlijk kledingpakket met een paar veiligheidsschoenen voor je klaar.

Zie jij jezelf wel in deze functie? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk 4 september aanstaande! Voor vragen of meer informatie over de vacature "afvalsorteerder" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. Langskomen mag ook. Je bent van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur van harte welkom. 

Deel deze vacature via