Vacature: Project- / proces engineer

 • Salaris Tussen € 15,- en € 21,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Marum
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Vind jij het zoeken naar verbeterpunten en ontwikkelingsmogelijkheden van onder andere processen en productiviteit een uitdaging? Dan kun jij je misschien wel helemaal uitleven in de functie van project- / proces engineer bij onze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever kan een frisse blik op het bedrijf, feedback op de werkwijze en het doorvoeren van uniforme werkwijzen wel waarderen. Als project- / proces engineer krijg je alle ruimte voor innovatieve en lumineuze ideeën. Niets is jou te gek om het morgen nog beter en slimmer te doen dan vandaag.

Binnen de energietransitie hou jij je bezig met het realiseren van zowel kleine als grote projecten en daarbij het verbeteren van proces, productiviteit, effectiviteit, techniek en wet- en regelgeving. Fouten bij het proces van grondboringen leveren hoge kosten, dubbele werkzaamheden en zorgen op. Het is jouw taak om te achterhalen wat de oorzaak van deze fouten is geweest en met name hoe dit in het vervolg kan worden voorkomen. Dat er geleerd kan worden van fouten en een sprong voorwaarts gemaakt kan worden.

Functie-eisen

 • in staat om processen en procedures tot leven te brengen in de organisatie;
 • HBO/WO werk- en denkniveau, opleiding Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Electrotechniek, Procestechnologie, of vergelijkbaar;
 • in bezit van projectmanagement skills;
 • kennis van relevante wet- en regelgeving (KIWA, ISO9001, ViA en de bijbehorende managementsystemen);
 • kennis van LEAN & Six Sigma;
 • kennis van bodemenergiesystemen en/of van de olie- & gas industrie;
 • beheersing van de Nederlands en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever draait het om het versnellen van de energietransitie. Met bijna 25 eigen boormachines worden er bodemenergiesystemen geïnstalleerd die zorgen voor de verwarming en koeling van onder andere woningbouw, kassen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Prachtige projecten, waardoor onze opdrachtgevers afscheid kunnen nemen van traditionele gas.

Soms wordt binnen een uur gemiddeld 300 meter in de grond geboord om zo het beste rendement te halen uit elke aardwarmte installatie. Er wordt dan warm of koud grondwater aan de grond onttrokken, dat via een warmtewisselaar en een warmtepomp op de juiste temperatuur wordt gebracht.

Wat wij bieden

Het betreft een verantwoordelijke functie waarbinnen er ruimte is om jouw talenten optimaal te ontplooien. Je bent betrokken bij veel uiteenlopende projecten. Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden conform de cao Metaal & Techniek en jouw (werk)ervaring vastgesteld. 

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en uiterlijk 4 september aanstaande. Voor vragen en meer informatie over de vacature van "project- / procesengineer" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via