Vacature: Servicemonteur aardwarmte

 • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Marum
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij als servicemonteur aardwarmte bijdragen aan de ambitie van onze opdrachtgever? Lees dan snel verder en ontdek of jij de medewerker bent waar wij naar op zoek zijn.

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een servicemonteur voor open en gesloten bodemenergiesystemen. Het betreft een afwisselende functie waarbij je actief bent in de operatie en ook mee kunt denken over hoe het beter kan. Als monteur controleer je de staat van de installatie van het ondergrondse deel en voer je service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Je houdt je klanten én directe collega's op de hoogte van lopende zaken en voer je de nodige administratieve werkzaamheden uit. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden sta je stevig in je schoenen en houd je het hoofd koel.

Functie-eisen

 • ervaring in het uitvoeren van storings- en onderhoudswerkzaamheden aan VBWW en WKO-installaties
 • zorgvuldig in het bijhouden van diverse administraties en rapportages van de werkzaamheden;
 • flexibel en goed kunnen omgaan met hectische werkzaamheden.
 • representatief en goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
 • knelpunten signaleren en meedenken in verbeteringen;
 • ambities om mee te groeien met het bedrijf;
 • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Marum is dé specialist op het gebied van realisatie van bodemenergiesystemen. Hun ambitie is: alle huizen en panden voorzien van duurzame warmte. Bodemenergie is hier een belangrijk component in. Klanten bestaan uit professionele partijen als installateurs, aannemers en grote energieleveranciers. Momenteel werken er circa 70 goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Hiervan zijn er 30 werkzaam bij het uitvoeren van grondboringen. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van de onderneming!

Wat wij bieden

Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Indien nodig wordt je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen geboden. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden conform de cao Metaal & Techniek en jouw (werk)ervaring vastgesteld. Daarnaast ligt bij aanvang van de werkzaamheden een persoonlijk kledingpakket op jou te wachten.

Ben jij de kandidaat waarnaar wij en onze opdrachtgever op zoek zijn? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 4 september aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "servicemonteur aardwarmte" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via