Vacature: Monteur horizontaal leidingwerk aardwarmte

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als monteur horizontaal leidingwerk maak je elke dag letterlijk en figuurlijk weer nieuwe verbindingen.

Als monteur horizontaal leidingwerk bedien je graafmachines en het aanleggen en aansluiten van horizontaal leidingwerk. Jij maakt letterlijk en figuurlijk de verbinding tussen de grondboring en de afnemer van de bodemenergie. Je bent dan ook een goede sparringpartner voor de opdrachtgever gezien je belangstelling voor duurzame techniek en werktuigbouw.

Jij sluit, nadat de boormeesters klaar zijn met de verticale grondboringen en de lussen boven de grond uitsteken, de horizontale leidingen aan op de lussen. Vervolgens kan de installateur het bodemenergiesysteem aansluiten in de woning, het gebouw of kantoor. Tijdens jouw werkzaamheden heb je volop contact met de opdrachtgevers, adviseurs en derden op de bouwplaats en coördineer je alle voorkomende werkzaamheden op de boorplaats.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau en een meer dan gemiddelde interesse in techniek.
  • ervaring en kennis op het gebied van het bedienen van graafmachines, of bent bereid dit te leren.
  • goede contactuele eigenschappen
  • enthousiast en gedreven.
  • rijbewijs BE of je bent bereid direct rijbewijs E te behalen.

Bij projecten verder van huis slaap je af en toe in een hotel.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever draait alles om het versnellen van de energietransitie. Met bijna 25 eigen boormachines worden er bodemenergiesystemen geïnstalleerd die zorgen voor de verwarming en koeling van onder andere woningbouw, kassen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Prachtige projecten, waardoor onze opdrachtgevers afscheid kunnen nemen van traditionele gas.

Soms wordt binnen een uur gemiddeld 300 meter in de grond geboord om zo het beste rendement te halen uit elke aardwarmte installatie. Er wordt dan warm of koud grondwater aan de grond onttrokken, dat via een warmtewisselaar en een warmtepomp op de juiste temperatuur wordt gebracht.

Wat wij bieden

Het betreft een verantwoordelijke functie waarbinnen ruimte is om jouw talenten optimaal te ontplooien. Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden conform de cao Metaal & Techniek en jouw (werk)ervaring vastgesteld. Daarnaast ligt bij aanvang van de werkzaamheden een persoonlijk kledingpakket op jou te wachten.

Ben jij de kandidaat waarnaar wij en onze opdrachtgever op zoek zijn? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 4 september aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "monteur horizontaal leidingwerk aardwarmte" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via