Vacature: Monteur boormaterieel aardwarmte

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als monteur boormaterieel aardwarmte zorg je er voor dat de monteurs met goed onderhouden materieel zorgeloos aan het werk kunnen.

Vanuit de eigen werkplaats van onze opdrachtgever werk je als monteur aan al het equipment en groot materieel dat wordt ingezet voor de energietransitie. Je zorgt voor service, preventief onderhoud en correctief onderhoud van het eigen materieel. Het gaat om een combinatie van elektrotechniek, mechanische techniek, hydrauliek en pneumatiek. Het machinepark voorzien van elektrische installaties loopt hier als een rode draad doorheen.

Jouw werk betekent korte lijnen met het team, met wie je veel communiceert over de wensen en eisen. Je bent profactief en weet zelfstandig aan onderhoud- en reparatiewerk te werken. Ook in deze rol draag je dagelijks actief bij aan de versnelling van de energietransitie in Nederland.

Functie-eisen

  • afgeronde MBO opleiding in technische richting
  • ervaring met service en onderhoud van (groot) materieel en/of transportmiddelen
  • kennis van en ervaring met onderhoud van hydraulische, pneumatische en mechanische systemen
  • affiniteit met diverse technieken, waaronder constructiewerk
  • onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever draait alles om het versnellen van de energietransitie. Met bijna 25 eigen boormachines worden er bodemenergiesystemen geïnstalleerd die zorgen voor de verwarming en koeling van onder andere woningbouw, kassen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Prachtige projecten, waardoor onze opdrachtgevers afscheid kunnen nemen van traditionele gas.

Soms wordt binnen een uur gemiddeld 300 meter in de grond geboord om zo het beste rendement te halen uit elke aardwarmte installatie. Er wordt dan warm of koud grondwater aan de grond onttrokken, dat via een warmtewisselaar en een warmtepomp op de juiste temperatuur wordt gebracht.

Wat wij bieden

Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Indien nodig wordt je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen geboden. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden conform de cao Metaal & Techniek en jouw (werk)ervaring vastgesteld. Daarnaast ligt bij aanvang van de werkzaamheden een persoonlijk kledingpakket op jou te wachten.

De voorkeur gaat uit naar een 40-urige werkweek; 32 uur per week is bespreekbaar.

Ben jij de kandidaat waarnaar wij en onze opdrachtgever op zoek zijn? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 25 juni aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "monteur boormaterieel aardwarmte" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via