Vacature: Assistent boormeester

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als assistent boormeester zorg je er mede voor dat het proces rondom de verticale boringen soepel verlopen.

Als assistent boormeester is het mede jou taak om alles rondom het verticaal boren soepel te laten verlopen. Als rechterhand van de boormeester assisteer je daarom bij alle voorkomende werkzaamheden. Samen met de ervaren boormeester ben je eindverantwoordelijk voor de equipment en administratieve handelingen. Gedurende jouw werkdag / -week zet je onder andere het benodigde materiaal klaar, bestuur je de vrachtwagencombinatie en mobiele kraan en analyseer je grondmonsters. Je houdt overzicht over de gehele bouwplaats en meld afwijkingen rechtstreeks aan de boormeester. Je bent communicatief sterk en overlegt regelmatig met collega’s op kantoor, adviseurs en derden op de bouwplaats.

Bij onze opdrachtgever ligt er een grote focus op doorgroeimogelijkheden voor het bedrijf en haar werknemers. Zo kan je als assistent boormeester met de opgedane praktijkervaring en een aangeboden opleiding doorgroeien tot ervaren boormeester.

Ben je nog niet zo thuis in de wereld van grondboringen maar lijkt het je leuk om binnen dit vakgebied werkzaam te zijn? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook een opleiding tot assistent boormeester en ervaren boormeester aan. Zo kan je, terwijl je praktijkervaring opdoet, jezelf door blijven ontwikkelen in dit vakgebied!

Functie-eisen

  • LTS/VMBO diploma voor civiele-, milieu-, of cultuurtechniek (ten minste niveau 2)
  • werkervaring opgedaan in het bedienen van graafmachines, kranen of ander groot materieel helpen je.
  • enigszins kennis van elektrische en hydraulische systemen
  • stressbestendig en niet snel overdonderd
  • oog voor veiligheid en milieu.

Bij projecten verder van huis slaap je af en toe in een hotel.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever draait alles om het versnellen van de energietransitie. Met bijna 25 eigen boormachines worden er bodemenergiesystemen geïnstalleerd die zorgen voor de verwarming en koeling van onder andere woningbouw, kassen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Prachtige projecten, waardoor onze opdrachtgevers afscheid kunnen nemen van traditionele gas.

Soms wordt binnen een uur gemiddeld 300 meter in de grond geboord om zo het beste rendement te halen uit elke aardwarmte installatie. Er wordt dan warm of koud grondwater aan de grond onttrokken, dat via een warmtewisselaar en een warmtepomp op de juiste temperatuur wordt gebracht.

Wat wij bieden

Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Indien nodig wordt je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen geboden; denk daarbij aan een opleiding tot boormeester of het behalen van je CE-rijbewijs. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden conform de cao Metaal & Techniek en jouw (werk)ervaring vastgesteld. Daarnaast ligt bij aanvang van de werkzaamheden een persoonlijk kledingpakket op jou te wachten.

Ben jij de kandidaat waarnaar wij en onze opdrachtgever op zoek zijn? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 4 september aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "assistent boormeester" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via