Vacature: Installatiemonteur W

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je werkt op dit moment als installatiemonteur, maar bent op zoek naar een andere werkgever. Op dit moment durf jij de stap nog niet te zetten om aan de slag te gaan bij een andere werkgever.  Onzekerheid kan een reden zijn? En natuurlijk wil je erin loon op voorruit gaan. Wij komen graag met jou in gesprek. Geheel vrijblijvend! Zien we jou reactie tegemoet?

Tijd voor een nieuwe stap? Jij bent als installatiemonteur een echte allrounder in de nieuwbouw en de renovatie zowel woningbouw als utiliteit voor leidingwerk, centrale verwarming en sanitair. Tevens behoren tot jouw taken het aanleggen van hemelwaterafvoer en het bestellen van materiaal. Je houdt ervan afwisselend werk te doen en het hebben van verantwoordelijkheid vind je prettig. Voor een installatiemonteur W is geen dag hetzelfde! We hebben een leuke baan voor je bij een groeiende gezellige opdrachtgever. 

Functie-eisen

  • minimaal een werktuigbouwkundige of installatietechnische opleiding op mbo 3-niveau afgerond
  • in het bezit van een VCA-diploma
  • aantoonbare ervaring in de installatietechniek, zodat je zelfstandig kunt werken
  • een gedreven teamplayer
  • voorschriften, regelgeving en nieuwe ontwikkelingen volg je op de voet
  • rijbewijs B+(E) waarmee je in een bedrijfsauto rondrijdt door de regio

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Borger met werk in de drie noordelijke provincies. Bij de werkgever hangt een fijne collegiale sfeer. Het is een jong bedrijf met op dit moment 2 werknemers. Naar de toekomst toe zal het bedrijf zeker gaan groeien.

Wat wij bieden

We bieden jou een grote mate van zelfstandigheid en je komt terecht in een jong en gemotiveerd team. Je doet afwisselend en uitdagend werk en dat in een fijne werksfeer met een hechte groep collega’s. Ook kijken we met jou graag naar de toekomst en bespreken we eventuele doorgroeimogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld door cursussen en opleidingen te volgen. Uiteraard bieden we ook een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende cao en pensioenvoorziening. Het een salaris is conform cao Metaal & Techniek. Het salaris is bespreekbaar. Jouw wensen zijn belangrijk! Wanneer jij interesse hebt in deze vacature, dan nodigen we jou uit om voor 4 september reageren.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de vestiging Stadskanaal. De medewerkers zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via