Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Zuidlaarderveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij ervaring in het melken van koeien en ben jij beschikbaar in de weekenden? Reageer dan snel op deze vacature want wij zijn op zoek naar een melker in de omgeving van Zuidlaren. 

Je gaat zo’n 200 koeien melken op een melkveebedrijf in de omgeving van Zuidlaren. We zijn op zoek naar een medewerker die zelfstandig kan werken op vrijdag,- en zaterdagavond. De melktijden zijn van 21.15 uur tot circa 23.45 uur.

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Voor aanvang van het melken zorg je dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • beschikbaar in het weekend
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken op een melkveebedrijf in de omgeving van Zuidlaren. De boer heeft ongeveer 200 melkkoeien en jongvee. Er wordt gemolken in een 2 keer 14 zij aan zijn melkstal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een net melkveebedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via