Vacature: Productiemedewerker mechatronica

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij opzoek naar een leuke baan als productiemedewerker? En heb je relevante werkervaring in de mechatronica ? Dan is dit wellicht een leuke baan voor jou!

Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met high tech modules en hou je van afwisseling? Dan is deze opdrachtgever op zoek naar jou. Het werk is niet eentonig en er wordt verwacht dat je de verschillende werkzaamheden op de afdeling beheerst.

Je taken bestaan onder andere uit het uitvoeren van verschillende montage werkzaamheden, het instellen van de wikkelmachine, het wikkelen van spoelen volgens tekening, het ingieten van de producten, het meten en controleren van producten en ook de documenten hiervan, het reinigen van producten volgens instructies, het verpakken van producten volgens instructies en het monteren en verpakken van producten in de cleanroom. Een baan met veel variatie met allerlei voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen

  • MBO technische richting / mechatronica of VMBO met relevante werkervaring
  • 4-5 jaar werkervaring
  • kwaliteitsbewust
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkopen wij technologisch vernieuwende producten en assemblages die in seriematige (repeat) productie vervaardigd worden.

Samen met de klant bedenken wij een passende oplossing voor technologische vraagstukken van elk niveau. Van eenvoudige componenten tot op maat gemaakte oplossingen. Wij streven er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. 

Wat wij bieden

Wij bieden een dynamische werkomgeving bij een succesvol, internationaal snel groeiend bedrijf, een informele sfeer waarin hard wordt gewerkt aan het creëren en verkopen van hightech producten en oplossingen voor een veeleisende markt, uitstekende arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden, dienstverband van 32-40 uur en een salaris van € 10,48 tot € 12,89

Deel deze vacature via