Vacature: Montagemedewerker staalconstructies

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op locaties werken in het noorden van Groningen om staalconstructies te monteren, bedrijfsgebouwen te plaatsen en af te werken. Je komt op tal van verschillende plekken en dit zorgt voor leuke afwisseling in je werk. Enthousiast? Mooi, want het bedrijf is ook enthousiast om jou te leren kennen!

Jouw werk bestaat grotendeels ui het plaatsen van stalen constructies, zoals die van een schuur of loods. Hierbij maak je dus af wat er in de productieruimte is voorbereid. Dit doe je op locaties in het noorden van Groningen, samen met een of meerdere collega's. 

Om bij dit bedrijf aan het werk te gaan is specifieke ervaring geen vereiste. Wel is het handig als je beschikt over twee rechterhanden en enige kennis hebt van gereedschappen. Je collega's leren je graag het vak.

Functie-eisen

  • praktisch inzicht
  • rijbewijs B
  • enige technische kennis

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever bestaat al meer dan 100 jaar en is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie en staalconstructie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband bij onze opdrachtgever, echter is het ook mogelijk om parttime aan het werk te gaan. Daarnaast ontvang jij een salaris tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Sta jij te springen om in de staalbouw aan het werk te gaan? Wacht dan niet langer en reageer op deze vacature voor 11 september. Heb je nog vragen over de vacature 'montagemedewerker staalconstructies' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via