Vacature: Parttime schoonmaker Bedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Waar de kantoren om 17:00 uur sluiten is jouw dag dan nog lang niet om! Jij vind het geen enkel probleem om na sluitingstijd nog aan het werk te gaan om bedrijfspanden en kantoren schoon te maken. Is dit een passende (bij)baan voor jou?

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar versterking van het team van enthousiaste schoonmakers en daarom zijn wij op zoek naar een vrolijke schoonmaker die minimaal 2 á 3 avonden per week beschikbaar is om schoon te maken in de stad Groningen. Tijdens jouw werkzaamheden maak jij verschillende kantoorpanden en bedrijfsgebouwen schoon, waarbij je veelal je eigen panden hebt. Je kunt terecht in de panden vanaf 18:00 uur, waarbij de werkzaamheden doorgaans drie uur duren. Onder andere stofzuigen, dweilen, stoffen en het schoonmaken van de kantines behoort tot jouw werkzaamheden. 

Functie-eisen

Jij past goed bij dit bedrijf wanneer jij:

  • woonachtig bent in omgeving Bedum/Groningen
  • in het bezit bent van eigen vervoer

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Ze zijn gespecialiseerd in glazenwassen en het schoonmaken van kantoren. Tijdens de werkzaamheden werk je meestal samen met dezelfde persoon, waarbij hard werken samengaat met een gezellig praatje tussendoor!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie als schoonmaker in Groningen voor enkele avonden per week, mocht je vaker beschikbaar zijn dan kunnen we je misschien ook in andere gebieden inzetten. Daarnaast bieden we jou:

  • loon conform cao tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen

Haal jij binnenkort de dweil door diverse panden? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 15 september. Heb je nog vragen over de vacature 'parttime schoonmaker' of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via