Vacature: Schoonmaker avonduren Groningen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Als jij het belangrijk vind om lekker zelfstandig aan de slag te gaan tijdens je werk dan hebben wij een mooie functie voor jou beschikbaar! Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaker die kantoor- en bedrijfspanden in Groningen met plezier écht netjes achterlaat.

Wegens aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een schoonmaker avonduren in Groningen. Het werk vindt plaats van 17:00 uur tot ongeveer 20:00 uur, een ideale bijbaan om te combineren met bijvoorbeeld een opleiding of ander werk overdag. Jij krijgt en eigen pand in Groningen waar jij de dagelijkse schoonmaak zal verzorgen, van stofzuigen en het schoonmaken van bureaus, tot het reinigen van sanitair en gemeenschappelijke ruimtes. 

Functie-eisen

  • woonachtig in omgeving Groningen
  • eigen vervoersmogelijkheden
  • vier tot vijf doordeweekse avonden per week beschikbaar
    • 's avonds vanaf 17.00 uur tot circa 20.00 / 20:30 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Het schoonmaakbedrijf waarvoor je gaat werken, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Communicatie gaat altijd snel en duidelijk, je weet daarom altijd waar je aan toe bent. Je gaat écht deel uitmaken van het schoonmaakteam en je zult je hier zeker op je plek gaan voelen!

Wat wij bieden

Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je minimaal vier tot vijf avonden per week beschikbaar bent vanaf circa 17:00 tot 20:00/20:30 uur. Jouw salaris in deze functie ligt tussen de € 11,- en € 12,50 bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd. Deze salarisrange is conform de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Past deze baan perfect naast jouw overige bezigheden? Wacht dan niet langer en reageer op deze vacature voor 11 september. Voor vragen over deze vacature of meer informatie over de vacature 'schoonmaker avonduren Groningen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via