Vacature: Marketing- en Communicatieadviseur 24 uur

 • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 24 uur
 • Standplaats Dokkum
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een frisse en creatieve blik voor het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven? Vind jij het leuk om publiciteitscampagnes op te zetten en hier het beste resultaat uit te halen? Voor een opdrachtgever uit de buurt van Dokkum zijn wij op zoek naar een marketing- en communicatieadviseur die de online stem is om het publiek te bereiken.  

Voor een opdrachtgever uit de buurt van Dokkum zijn wij op zoek naar een marketing- en communicatieadviseur die de online stem is om het publiek te bereiken. Ben jij degene met een frisse en creatieve blik? Bruis jij van de goede ideeën voor de online omgeving van bedrijven? Is het voor jou de ultieme uitdaging om de beste publiciteitscampagnes op te zetten en hierbij het beste resultaat te behalen? Ga dan als marketing en communicatieadviseur aan de slag!

Als marketing- en communicatieadviseur sta jij vooraan bij het opzetten, uitvoeren en bewaken van marketing- en communicatieplannen. Jij denkt kritisch na over de beste manier waarop een boodschap wordt overgebracht. Vervolgens adviseer jij de directie over nieuwe marketing- en communicatiestrategieën. Ook stel jij de content kalender op en behoud het overzicht van de planning voor publicaties en het meetbaar maken van resultaten. Je bereidt beurzen voor en alle promotieactiviteiten die hier bij komen kijken verzorg je. Je hebt nauw contact met de afdeling verkoop voor uiting van advertenties, flyers en brochures. Door het analyseren en inzetten van verschillende data platforms vind jij de input voor het continue verbeteren van marketingstrategieën. Ook zullen de volgende werkzaamheden bij jouw takenpakket horen:

 • Onderhouden van contacten met journalisten zoals het verschaffen van de informatie en zorgen voor de bijbehorende persberichten;
 • Signaleert nieuwe trends, ontwikkelingen en behoeften van de doelgroep;
 • Onderhouden van de website en sociale media.

Al met al ben jij als marketing en communicatieadviseur in staat om met iedereen samen te werken, kritische te kijken, te motiveren en te triggeren. Jij bent overtuigend en communicatief goed onderbouwd!

Functie-eisen

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau in de richting marketing, communicatie of aanverwant;
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je durft met nieuwe ideeën te komen; denkt out-of-the-box
 • Je hebt affiniteit met automatisering;
 • Kennis van Syntess Atrium of andere ERP- software) is een pré.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij de koploper op het gebied van duurzame toepassingen zoals warmtepompen en decentrale energieopwekking. Ook op het gebied van zonne-energie zijn zij vooruitstrevend. Zij hebben vertrouwen in een duurzame toekomst en werken daarom hard aan een energietransitie. Het is een innoverend bedrijf op het gebied van installatietechniek en duurzame energie. Er staat een leuk team op je te wachten in een informele sfeer. 

Wat wij bieden

Als marketing- en communicatieadviseur krijg een uitdagende baan met ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en initiatief in een leuk team. Het betreft een parttime functie van 24 uren met het vooruitzicht op een contract voor (on)bepaalde tijd.
Het loon is conform de Metaal & Techniek cao en bedraagt tussen de €11,- en € 15,-  Daarnaast heb je een legio aan mogelijkheden voor zelfontwikkeling en opleidingen. 

Ben jij enthousiast geworden om als marketing- en communicatieadviseur aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop, doe dit voor 5 september. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 / Mail: infoveenwouden@abiant.nl

Deel deze vacature via