Vacature: Prefab monteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij de enthousiaste, sterke en hard werkende persoon die zijn handen nergens voor omdraait, die passie heeft voor de bouw en die geen moeite heeft om van huis te zijn? Dan is de functie Prefab Monteur wellicht iets voor jou. Wij zoeken per direct een Prefab Monteur in de beton sector voor onze opdrachtgever uit de regio Harkema / Drachten. Het gaat om een functie voor langere periode met kans op overname door de opdrachtgever.

Elke dag is anders en ook jouw werklocatie verandert steeds. Jouw werklocatie is namelijk heel Nederland! Mocht je ver van huis zijn dan wordt er natuurlijk gezorgd voor kost en inwoning. Alles wordt volledig gefaciliteerd en vergoed. Vanuit deze locatie ga je elke dag met een klein ploegje mee naar de bouwplaats. Daar ga je je handen goed uit de mouwen steken. Je werkt gemiddeld 40 uur per week verdeeld over 4 werkdagen. Je werklocatie is door heel Nederland, kost en inwoning worden volledig gefaciliteerd en vergoed. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het stellen, monteren en afwerken van prefab betonelementen. Je begint met het ondersteunen van je collega’s op de bouwplaats en groeit door tot een zelfstandig medewerker. Naast de eerdergenoemde werkzaamheden verricht je ook hand- en spandiensten, help je mee met het plaatsen van wapeningen, het aanbrengen van sparingen, kleine sloopwerkzaamheden en houd je je bezig met het afwerken van beton elementen. Deze elementen bestaan uit prefab wand- en vloerelementen. De wanden worden volgens een montagetekening gezet en de vloeren worden aan de hand van een legschema gelegd.

Functie-eisen

  • Je bent bereid om in de kost te gaan;
  • VCA certificaat (of bereid deze te halen);
  • Teamplayer;
  • Flexibel;
  • Ervaring (bij voorkeur).

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf die lichtbeton, massieve en holle wanden monteert. Daarnaast is het bedrijf specialist in het aanbrengen en monteren van ribcassette vloeren, breedplaatvloeren en kanaalplaatvloeren. Ook de montage van complete prefab casco's in zowel licht- als massiefbeton hoort bij je takenpakket. Verder is het bedrijf VCA gecertificeerd en de monteur hebben aandacht voor veiligheid, kwaliteit en het milieu. De opdrachtgever beschikt over de meest moderne montage middelen zoals geratificeerde kranen, hijswerktuigen en gereedschappen.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor langere periode met kans op overname door de opdrachtgever. Je gaat mee werken aan leuke projecten door heel Nederland, kost en inwoning worden volledig gefaciliteerd en vergoed. Je salaris zal conform cao Bouwnijverheid worden vastgesteld. Een richtlijn voor het brutoloon per uur ligt tussen de € 11,50 en € 14,50.

Ben jij de prefab monteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 5 september. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via