Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven monteur voor de klimaatbeheersing in diverse gebouwen. Ben je op zoek naar een nieuwe werkplek in de techniek? Lees dan snel deze vacature!

Als monteur klimaatinstallaties werk je aan diverse klimaatsystemen op het gebied van water en lucht. Je ziet uitdaging in het verrichten van de nodige werkzaamheden, zodat de apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Hierbij moet je denken aan reiniging, desinfectie of renovatie van de klimaatinstallatie. Daarbij houd je er wel rekening mee dat de opdrachten tijdig worden gerealiseerd. Je werkgebied ligt voornamelijk in de noordelijke provincies. Je verricht je werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en montage aan bestaande of nieuwe klimaatinstallaties. Je voert test- en inbedrijfstellingswerkzaamheden uit bij bestaande of nieuwe installaties en verricht je constructiewerkzaamheden op locatie. Je bent klantvriendelijk, gemotiveerd en oplossingsgericht.

Functie-eisen

  • mbo-diploma richting (installatie)techniek 
  • werkervaring in de installatietechniek
  • rijbewijs B 
  • Vca-certificaat

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat overheden en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan in een dynamisch bedrijf. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden. Het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,-. Werkkleding wordt verstrekt via de opdrachtgever.

Ben jij geknipt voor deze vacature als monteur klimaatinstallaties? Reageer dan zo spoedig mogelijk en start op zeer korte termijn. Mocht je nog vragen hebben over de vacature of meer informatie willen neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via