Vacature: Medewerker Melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij een grote passie voor koeien? Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij 20 uur in de week beschikbaar? Voor een modern melkveebedrijf nabij Emmen zijn wij op zoek naar een medewerker melkveehouderij.

Als medewerker melkveehouderij ga jij de vaste medewerkers helpen. Werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn het uitmesten van de stallen, het schoonmaken van de kalverboxen en met behulp van een kleine shovel de stallen aanvegen. Binnen dit bedrijf krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Ervaring met koeien is daarom geen vereiste. Wel zijn we op zoek naar een kandidaat met een goede aanpakkersmentaliteit.

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • interesse in de melkveehouderij
  • 4 dagen in de week beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een modern melkveebedrijf dat is gevestigd in de directe omgeving van Emmen. Het bedrijf is voorzien van de nieuwste technologie zoals een melk,- en voerrobot. Er worden zo’n 240 koeien gemolken en er worden zo’n 130 stuks jongvee gehouden. De stal is voorzien van goede comfort voor de koeien en het jongvee.

Wat wij bieden

Bij de opdrachtgever kom je terecht in een warm bad waar je goede begeleiding krijgt in het werk. Je ontvangt een beloning conform cao Dierhouderij productiegericht. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 10,50 en € 13,- bruto per uur.

Denk jij de juiste kandidaat te zijn om als medewerker melkveehouderij aan de slag te gaan? Reageer dan direct op deze vacature en ga volgende week nog aan de slag. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via