Vacature: Administratief medewerker salarisadministratie

 • Salaris € 2092 - € 3085,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

Als administratief medewerker salarisadministratie zorg je er samen met het team voor dat onze flexmedewerkers wekelijks correct uitbetaald worden. Zij zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en je bedient dan ook ruim 50 verschillende cao’s. Dit levert veel variatie in je werk op en zorgt ervoor dat je niet snel in een administratieve sleur komt. Je houdt je bezig met het controleren en invoeren van de gewerkte uren van de flexmedewerkers, het verwerken van contracten en de daaraan verbonden werkzaamheden. Daarnaast ben jij vraagbaak voor de flexmedewerkers, onze klanten en je collega’s van onze vestigingen.

Je hebt in je functie een signalerende rol naar de vestigingen inzake het juist toepassen van diverse cao’s, procedures, ABU-regels en de binnen Abiant en MF geldende kwaliteitssystemen. Ook houd jij je bezig met het verstrekken van informatie naar externe organisaties zoals gemeentes, uitkeringsinstanties en beslagleggers. Deze werkzaamheden doe jij samen met de rest van het team voor alle vestigingen van Abiant en MF.

Functie-eisen

Eerlijk is eerlijk, bij ons kun je echt lekker jezelf zijn. Je kunt de administratie zo tof maken als jijzelf wilt. Heb je een goed idee om een proces te verbeteren dan juichen wij dat alleen maar toe. Verder:

 • heb jij hbo werk- en denkniveau;
 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • heb jij goede kennis van Excel;
 • vind je het fijn om zelfstandig en taakgericht te werken, maar ook om betrokken te blijven bij het team.

Over het bedrijf

Abiant Groep is de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland en bestaat onder andere uit de labels Abiant, MF Uitzendbureau en MF Horeca personeelsdiensten. We zijn trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Deze trouwe opdrachtgevers bedienen we vanuit ons hoofdkantoor in Groningen, elf Abiant- en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, proactiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op abiant.nl en mf.nl.

Wat wij bieden

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, proactiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles, want er heerst een gemoedelijke, collegiale en gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou als administratief medewerker salarisadministratie.  

Daarnaast bieden wij jou: 

 • Salaris tot € 3085,00 op fulltime basis, afhankelijk van je kennis en werkervaring 
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen naar een vaste baan 
 • Een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (inclusief vakantiegeld, ATV-uren en extra verlofuren) 
 • Een winstuitkering en coöperatieve prestatiebonus 
 • Een goede pensioenregeling zonder werknemersbijdrage 
 • Deelname aan FiscFree (extra secundaire voorwaarden met belastingvoordeel) 
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, bowlen, pubquiz et cetera) 

Ga jij voor een nieuwe uitdaging in 2023? Dan ontvangen wij graag jouw CV. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Corporate recruiter Marije Klomp. Marije is bereikbaar op 06 23 70 99 91 of via mklomp@abiant.nl.

Deel deze vacature via