Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Borgercompagnie
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent een allround hovenier, je vindt contact met de klant leuk, bent in voor diverse werkzaamheden en je hebt je kennis over verschillende planten paraat. Herkenbaar? Dan ben jij de hovenier die wij zoeken!

Tijdens je werk ga je mee naar verschillende projecten in en rondom Groningen. Samen met een hecht team rouleer je van het aanleggen van een tuin, naar het onderhoud op de tennisbaan of voorzie je de klant van het beste advies over bloemen en planten. De werkzaamheden voer je uit bij particulieren en bedrijven. Bij voorkeur heb je een passie voor het groen en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken. 

In de winter is doorwerken ook mogelijk, zo is er nog genoeg onderhoud en wanneer we echt winterweer hebben ga je met de sneeuwschuiver op pad. Wanneer je geen ervaring hebt maar het lijkt je wel leuk om in het groen te werken? Ook dan kun je solliciteren!

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 16:00 uur. De werkdagen kunnen soms wat korter of langer duren, dit is afhankelijk van de drukte en het weer.

Functie-eisen

  • Rijbewijs (B)E
  • VCA certificaat of bereid deze te halen
  • Enthousiast
  • Fulltime beschikbaar 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met groenvoorziening in de ruimste zin van het woord. Ze zijn actief in de aanleg, onderhoud en renovatie van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen; tevens met de aanplant van groenstroken en bebossingen. Je komt in een team te werken maar gaat ook individueel op pad. 

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan het werk en bij goed functioneren kun je het jaarrond aan de slag. Het bruto uurloon ligt conform het cao Hoveniersbedrijf en je ervaring tussen de €12 en €16. Ben jij de hovenier die wij zoeken? Dan kun je tot 29 september solliciteren. Heb je nog vragen of wil je weten wat wij nog meer te bieden hebben? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen via telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via