Vacature: Hovenier Groningen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Bloei jij helemaal op als je in de tuin bezig bent? Kom dan bij ons werken als hovenier omgeving Groningen. Als hovenier werk je mee aan veel verschillende projecten en variëren jouw werkzaamheden elke dag opnieuw.

Jij wordt gelukkig van nette, verzorgde tuinen. Daarnaast zit jij vol creativiteit. Wanneer een nieuwe tuin aangelegd moet worden, of iemand is toe aan een compleet nieuwe indeling in de tuin, zie jij allerlei mogelijkheden. Jij begrijpt precies wat de klant wil, en geeft hem de tuin van zijn dromen. Beschik jij ook over de passie voor het aanleggen van tuinen en werk jij graag in de buitenlucht? Dan ben jij de hovenier die wij zoeken! 

Nog geen ervaring maar ben je wel enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij bieden namelijk ook scholingsmogelijkheden aan waardoor wij jou kunnen helpen aan de juiste baan!

Functie-eisen

  • Fysiek sterk
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • Woonachtig in of rondom de stad Groningen
  • Ervaring met tuinaanleg/ bestrating/ borders etc

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in onderhoud van parken en tuinen en in natuurlijke tuinen aanleggen. Je kan er terecht voor ecologische aanleg van tuinen tot het opstellen van inrichtingsplannen, gevelbegroeiing en daktuinen. Je legt diverse elementen aan, variërend van sierbestrating, borders, daktuinen tot pergola's. Zie jij het zitten om mooie en bijzondere projecten aan te pakken? Dan is dit een baan voor jou. Je werkt in kleine teams en de voorman is je aanspreekpunt. Je gaat samen met je collega's aan de slag bij voornamelijk particulieren. Daarnaast zal je vaak schuttingen plaatsen. Zo creëer je samen een prachtige tuin waar de klant weer fijn een tijd in kan doorbrengen!

Wat wij bieden

Je werkt van maandag tot en met vrijdag en in het weekend ben je in principe vrij. Bij wederzijds fijne samenwerking, bieden we je een baan voor langere termijn. Het salaris is conform de cao Hoveniers en ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk in de groenvoorziening? Solliciteer dan voor 18 november. 

Heb je vragen over de vacature of vragen over de opdrachtgever? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen, telefonisch te bereiken op 050-5492840.

Deel deze vacature via