Vacature: Chef werkplaats

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Meeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een groots verantwoordelijkheidsgevoel, houd je van grote machines en weet jij als monteur hoe je een werkplaats moet runnen?  Solliciteer dan snel! 

Als chef werkplaats krijg jij de volledige verantwoordelijkheid over het hele machinepark. Met jou ervaring kun je zowel landbouw- als transportvoertuigen onderhouden en repareren waar nodig. Daarnaast plan je periodiek onderhoud en keuringen voor het materiaal in en houd je het magazijn netjes en up to date.
Ook het updaten van de gps systemen en het meedraaien in de storingsdiensten behoren tot je taken.

Functie-eisen

  • Rijbewijs BE en bij bij voorkeur rijbewijs CE
  • aantoonbare ervaring als monteur landbouw/transport voertuigen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en al sinds 1978 actief. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig loon- en grondverzetbedrijf met een eigen mestdistributie, met totaal 20 medewerkers. Sinds het jaar 2000 is het verplicht om al de mest te wegen en te bemonsteren. Hierin heeft onze opdrachtgever zich verder ontwikkeld en geïnvesteerd in eigen vrachtwagens met weeg- en monsterapparatuur wat de nodige administratie met zich meebrengt.  

Wat wij bieden

Ben jij klaar voor deze uitdagende baan in de rol van chef werkplaats? Dan bieden wij jou een fulltimedienstverband aan voor langere tijd met bij wederzijds goed bevallen omgezet wordt in een contract voor onbepaalde tijd.
Je stapt binnen in een gedreven en behulpzaam team. Je salarisindicatie tussen € 2200 en € 3500 bruto per maand.

Is deze uitdagende rol als chef werkplaats voor jou weg gelegd? Dan zien we graag jou sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren tot en met 12 september! Heb je nog vragen over de vacature bel dan gerust ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 5.

Deel deze vacature via