Vacature: Elektromonteur Cosun Beet Company

 • Salaris Tussen € 2600,- en € 3700,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Is elektrotechniek jouw passie en ga jij tot het uiterste om te zorgen dat het gehele productieproces goed verloopt? Bij Cosun Beet Company zijn ze op zoek naar een elektromonteur die in het hart van de suikerfabriek wil werken om , aanpassingen, onderhoud en reparaties te doen. Lees verder voor meer informatie.

Als elektromonteur bij Cosun Beet Company ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van een deel van de productie-installatie en draag je bij aan het realiseren van onderhouds- en investeringsprojecten, dit omvat onder andere het analyseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden (panelroom en veldwerkzaamheden). Daarnaast:

 • los je 1e lijns-storingen op
 • bedien je deelprocessen binnen jouw werkgebied en draag je zorg voor optimalisatie van procesonderdelen
 • beslis je mee over de procesvoering met als doel de juiste afstemming tussen product, proces en installaties
 • stel je voorwaarden inde voortgang van het proces
 • hef je procesverstoringen op binnen het werkgebied
 • werk je mee aan het TPM programma

Tijdens de bietencampagne van september t/m januari en in de diksapraffinage (4 tot 6 weken in het voorjaar) werk je in 5-ploegen, de rest van het jaar werk je in dagdienst. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen de organisatie wanneer je beschikt over relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving. Daarnaast:

 • heb je een afgeronde MBO 4 opleiding richting TBI / STE (OTI) of AOT / Elektrotechniek / Mechatronica
 • ben je bereid tot het volgen van een verdere meerjarige interne (vak)opleiding op gebied van procestechnologie
 • ben je gedreven en flexibel en in staat om in beide functiedisciplines jaarrond mee te denken.

Over het bedrijf

Cosun is trots op haar medewerkers en andersom, dat is in de cijfers terug te zien. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 18 jaar, dat zegt wel wat! Bij Cosun werk je tijdens de campagne in 5-ploegendiensten, buiten de campagnes wordt er in dagdiensten gewerkt.

Hoe ziet jouw team binnen Cosun eruit? Tijdens de campagne kom je te werken in een sociaal en hulpvaardig team dat bestaat uit ongeveer 20 collega’s in de ploeg tijdens de productieperiode. Het team bestaat uit procesoperators, storingsmonteurs en fabricage medewerkers. Tijdens de intercampagne werk je veel samen met andere onderhoudsmonteurs en storingsmonteurs. Iedereen werkt hard, maar houden ook van een grapje op zijn tijd.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij Cosun Beet Company waar je salaris ontvang conform de cao Cosun Beet Company tussen de €2.600,- en €3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur (exclusief ploegentoeslag tijdens de productieperiode) afhankelijk van kennis en ervaring; Ofwel een max van €4.885,- bruto gemiddeld per maand incl. 5-ploegentoeslag, vakantiegeld en 13e maand. 

Ben jij enthousiast om als elektromonteur te starten bij Cosun Beet Company in Hoogkerk? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 25 september. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'elektromonteur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via