Vacature: Medewerker melkveehouderij (met bbl-mogelijkheden)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Westeremden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Koeien melken, vee verzorgen en helpen met allerhande klussen rondom de boerderij: dat is wat jij doet als medewerker melkveehouderij op dit leuke bedrijf in Westeremden. Lees snel verder om te kijken of deze vacature bij jou past!

Voor een leuk melkveebedrijf in Westeremden zijn wij op zoek naar een medewerker melkveehouderij. Op het bedrijf zul je meerdere keren per week de koeien melken, dit doen ze daar altijd met z'n tweeën. Daarnaast komen er allerlei andere klussen bij kijken, zoals het nalopen van de ligboxen, helpen met klauwbekappen en het schoonspuiten van kalverhokken. 

Functie-eisen

  • 25 tot 30 uur per week beschikbaar
  • affiniteit met de melkveehouderij

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een melkveehouderij met ongeveer 280 melkkoeien. Deze worden dagelijks gemolken in een moderne, grote melkput met beweegbare vloer. De klussen op het bedrijf pak jij alleen of samen met een van de andere medewerkers van het bedrijf op. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op een modern melkveebedrijf voor 25 tot 30 uur per week. Jij ontvangt salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer. 

Het is ook mogelijk om een bbl-opleiding te volgen richting de melkveehouderij op dit bedrijf, wil je hier meer over weten? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Pak jij het werk op de boerderij binnenkort op? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature, je zou namelijk al snel kunnen starten! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'medewerker melkveehouderij (met bbl-mogelijkheden)'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, we vertellen je graag meer. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via