Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag meer leren in de techniek en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan ben jij zeker op het juiste adres voor een opdrachtgever in Joure zoeken wij een handige technische montagemedewerker die van alle markten thuis is. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en wie weet ben jij binnenkort al het manusje van alles bij onze opdrachtgever.

Als allround montagemedewerker werk je mee op verschillende afdelingen. Zo sta je de ene dag in het magazijn, is monteren geen probleem, spring je bij op de lasafdeling en ben je een helpende hand voor het personeel binnen het bedrijf. Het leuke van deze functie is dus dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Wil jij leren lassen dan is dat zeker mogelijk. Zou je graag wat meer dingen in het magazijn willen oppakken dan is dat ook zeker een optie! De basis ligt veelal bij het monteren van de stalen producten. Ervaring is hierbij niet noodzakelijk. Het belangrijkste punt is dat je graag wilt leren en technisch aangelegd bent. Met deze drive ben jij zeker de nieuwe topper die aan de slag gaat binnen dit super leuke bedrijf!

Functie-eisen

  • 38 uur per week beschikbaar
  • leergierig
  • technisch inzicht
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat inmiddels bijna 30 jaar en ze blijven nog steeds ontwikkelen. Momenteel zijn ze vanwege drukte op zoek naar een nieuwe medewerker die de kneepjes van het vak wil leren of die zich verder door wil ontwikkelen binnen de techniek! Er werken ongeveer 10 medewerkers die veelal intern zijn opgeleid tot hun huidige functie. Wat daarom ook super leuk is om te zien dat ze allemaal super enthousiast zijn en elkaar nog steeds nieuwe dingen leren! Wie wil dat nou niet?

Wat wij bieden

Je kunt als montagemedewerker per direct fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:30 uur. Maar het leukste moet nog komen, want je bent op vrijdagmiddag vrij! Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt behoort een baan voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Metaal & techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 12,- en € 14,- bruto per uur zijn.

Ga jij binnenkort aan de slag als montagemedewerker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 25 september. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via