Vacature: Specialist akkerbouw / bedrijfsverzorger

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een specialist in de akkerbouw? Kent deze agrarische tak geen geheimen voor jou? Is afwisseling voor jou belangrijk? Lees dan snel verder!

Voor onze afdeling bedrijfsverzorging zijn wij op zoek naar een allround medewerker akkerbouw. Je gaat aan de slag op diverse akkerbouwbedrijven waar jij met jouw specialisme de werkzaamheden van de boer overneemt. In het voorjaar ga je aan de slag met het zaaien en poten van de gewassen om uiteindelijk in de herfst deze gewassen te oogsten met de combine, aardappelrooier of bietenrooier. Tussen deze werkzaamheden door bewerk je het land en onderhoud je de gewassen voor een goede groei en een optimaal eindproduct.

Wanneer er even wat minder werk is in de akkerbouw vind je het leuk om ook andere werkzaamheden aan te pakken. 

Functie-eisen

Jij bent onze specialist wanneer je meerdere jaren ervaring hebt in de akkerbouw en hierin zelfstandig weet te functioneren. Verder vragen wij enige flexibiliteit omdat de werkuren natuurlijk niet tussen 9 en 5 liggen. Waar je woont is minder belangrijk, onze leden (en daarmee jouw werkadressen) zijn gevestigd door de hele provincie Groningen.

Over het bedrijf

Abiant Bedrijfsverzorging is een hechte club van ongeveer 30 bedrijfsverzorgers. Samen met deze collega's zorg jij voor de continuïteit van de leden van onze coöperatie. Concreet houdt dit in dat wanneer een boer die lid is van Abiant, en vanwege ziekte of andere reden een beroep doet op onze bedrijfsverzorging, jij naar deze boer toe gaat om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken zodat het boerenbedrijf door gaat! Jij bent van waarde!

Wat wij bieden

We bieden je een jaarcontract rechtstreeks bij onze bedrijfsverzorgingsdiensten waarbij we bij voorbaat onze intentie uitspreken om jouw voor onbepaalde tijd aan ons te binden. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime, maar parttime is ook bespreekbaar. Afhankelijk van je ervaring ontvang je hierbij een salaris tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur. Daarnaast krijg je een bedrijfsauto van Abiant tot je beschikking. 

Heb je interesse in deze vacature 'specialist akkerbouw / bedrijfsverzorger'? Neem dan contact met ons op door te bellen op: 0597 - 59 11 15 of mail via: infoscheemda@abiant.nl. Wij gaan dan graag (vrijblijvend) met je in gesprek om jouw en onze mogelijkheden te bespreken.

Deel deze vacature via