Vacature: Medewerker fietsenstalling NS stations

  • Salaris €14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Beschik jij over een flinke aanpakkersmentaliteit en ben je handig? Heb jij er geen problemen mee om een paar dagen van huis te zijn? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een medewerker fietsenstalling voor NS stations.

Op diverse NS stations voer jij verschillende werkzaamheden uit. Je verzorgt onderhoud aan de fietsenstallingen en kluisjes. Tevens ga je deze stallingen en kluisjes bouwen en plaatsen. Wij zijn op zoek naar een medewerker met twee rechterhanden die het werk ziet liggen. Je werkt graag in een klein team en draagt bij aan een goede werksfeer. Omdat de werkzaamheden plaatsvinden door heel Nederland ben jij bereid om daar te blijven overnachten. Je vertrekt maandagmorgen vroeg samen met 4 collega's naar jouw werklocatie. Op donderdagavond stap je weer in de auto terug zodat je op tijd weekend hebt. 

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • aanpakkersmentaliteit
  • twee rechterhanden

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote organisatie die gespecialiseerd is in industriële reiniging en gevelreiniging. Deze diensten worden geleverd aan de industrie, bedrijfsleven en overheid. Elke dag staat er een leuk en vaste club klaar die de handen uit de mouwen steekt om samen het werk af te ronden.  

Wat wij bieden

Als medewerker fietsenstalling NS stations ontvang je een een bruto uurloon van € 14,- conform cao schoonmaak. Dit uurloon is inclusief een extra toeslag van € 1,50 voor de overnachtingen. Voer jij je werkzaamheden naar tevredenheid uit en pas je goed binnen het team? Dan is de kans reëel dat je na een jaar werken wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Heb je interesse in de vacature medewerker fietsenstalling NS stations? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.  

Deel deze vacature via