Vacature: Medewerker timmerfabriek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Vind jij hout ook zo'n geweldig materiaal om mee te werken? Wil jij werken met de beste machines om de mooiste kozijnen te maken? Dan komen we graag in contact met jou!

Jij gaat als medewerker timmerfabriek aan de slag met het maken en produceren van onder andere kozijnen, deuren en ramen. Je bent werkzaam in de productielijn, van A tot Z. Je start bij de tekening (wanneer je deze kunt lezen heb je een pré) en vervolgens via de zagerij en de andere tussenstations naar de eindmontage. Wanneer de producten klaar zijn, controleer je deze en maak je ze klaar voor transport naar de diverse opdrachtgevers.

Gezien de diverse werkzaamheden die je gaat doen wordt dit voor jou een zeer afwisselende functie.

Functie-eisen

Jij hebt ervaring met hout bewerken, bij voorkeur in een timmerfabriek. Zoals genoemd is het een pre wanneer je ook tekening kunt lezen en ook kun jij met jouw ervaring direct aan de slag in de zagerij, met een spijkerpistool en in de eindmontage. 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een timmerfabriek waar ze houten prefab-elementen produceren en samenstellen. Van kozijnen, ramen en deuren tot houtskeletbouw, ze zijn van alle markten thuis.

Wat wij bieden

Gezien de drukte bij onze opdrachtgever, betreft dit een baan voor langere tijd. Heb je nog een baan en wil je graag meer zekerheid in de vorm van een contract voor bepaalde tijd? Dan is dat ook bespreekbaar. Je ontvangt hierbij een salaris conform de cao voor timmerfabrieken waarbij je bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur.

Heb jij interesse in deze vacature 'medewerker timmerfabriek', of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via 0597 - 59 11 15. Solliciteren kan uiterlijk tot  26 september, maar het liefst horen we natuurlijk zo snel mogelijk van jou.
Is deze vacature net niet wat jij zoekt, maar ben je wel op zoek naar (ander) werk? Dan maken we graag een afspraak om eens kennis te maken en te kijken wat we verder voor je kunnen betekenen!

Deel deze vacature via