Vacature: (Leerling) Schilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Harkstede
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Alles strak in de lak, dat is waar jij naar streeft.  Wanneer je als schilder aan de slag gaat ben je het visite kaartje van het bedrijf. Ben jij schilder of wil je graag schilder worden? Lees dan snel verder.

Wanneer je als (leerling) schilder binnen komt bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. De ene dag moet je denken aan het voorwerk zoals schuren, afplakken en de andere dag ben je aan het aflakken, sauzen of voer je houtrotreparaties en glaszetwerkzaamheden uit. Kortom elke dag is voor jou een uitdaging.
We vinden het belangrijk dat je je zelf graag wilt ontwikkelen of je nu ervaren bent of leerling de collega's zijn bereid om hun kennis en ervaring met jou te delen om je zo alle kneepjes van het vak te leren.

Functie-eisen

  • bij voorkeur de schildersopleiding SPOS
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende drukte is onze klant op zoek naar een collega (leerling) schilder. Al vier generaties lang is het bedrijf een begrip in de regio. Samen met ongeveer 8 collega’s ga jij dagelijks aan de slag bij met name particuliere klanten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie als schilder met leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je zult een fulltime dienstverband krijgen voor 37,50 uur per week met een salaris conform cao schilders. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zal je bruto uurloon liggen tussen de € 10,37 en € 18,17.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan als (leerling) schilder? Solliciteer dan voor 25 september. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via