Vacature: Oproepchauffeur betonmixer

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij in het bezit van een C rijbewijs en heb je naast je huidige wek of naast je pensioen nog tijd over om vrachtauto te rijden? Dan is wellicht deze vacature wat voor jou!

Wanneer jij in je vrije tijd nog niet zat bent van het vrachtwagen rijden hebben wij de ideale baan voor jou! Wanneer je als oproepchauffeur betonmixer aan de slag gaat wordt je opgeroepen bij ziekte en tijdens piekmomenten in het bedrijf.
Als oproepchauffeur betonmixer rijd je zelfstandig van klant naar klant in de drie noordelijke provincies.  Het is dus belangrijk dat je snel, veilig en klantvriendelijk te werk gaat.

Functie-eisen

  • rijbewijs C
  • flexibel inzetbaar i.v.m. oproepovereenkomst.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een betonmortelcentrale in Oost Groningen die vele betonproducten maakt en deze met betonauto's naar de plaats van bestemming brengt. Hun betontechnologen en kwaliteitsbegeleiders zogen voor de juiste kwaliteit van hun producten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een oproep baan aan waarin je veel afwisselend werk verricht. Geen dag is voor jou hetzelfde. Je bruto uurloon ligt tussen de € 12,- en € 14,- per uur conform cao Betonpompenbedrijven en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
Ben jij na het lezen van de vacature oproepchauffeur betonmixer enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 25 september. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature  "oproepchauffeur betonmixer"? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via