Vacature: Installatietechnicus

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken, heb je technisch inzicht en sta jij voor je werk?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Installeren en onderhouden dat is waar jij je mee bezig gaat houden als installatietechnicus. Dit kan zowel op locatie bij de klant zijn als in de werkplaats.
In de functie van installatietechnicus ben jij verantwoordelijk voor het installeren, inspecteren, reinigen en repareren van de pompen, het leiding werk en de losse onderdelen die hier bij komen kijken. Elke dag werk je samen met collega's die ieder zijn/haar specialisme heeft maar samen zorgen jullie ervoor dat de werkplaats op rolletjes loopt.

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook rijbewijs C;
  • Afgeronde MBO opleiding werktuigbouw of gelijkwaardige ervaring

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in pompen. Of het nu gaat om elektrische waterpompen, dieselpompen of aggregaten, dat maakt niet uit. Het bedrijf verhuurt met name in Nederland en Duitsland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie die bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd is met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is conform de cao open teelten en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar ligt tussen de € 2300,- en € 3000,- bruto per maand.

Wil jij graag aan de slag als installatietechnicus? Reageer dan voor 26 september. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via