Vacature: Schoonmaker kantoorpanden

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Zie jij graag gelijk resultaat van jouw werk? Geniet jij van een schone omgeving en ben jij beschikbaar om overdag schoon te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een schoonmaakbedrijf in Beilen zijn wij op zoek naar een medewerker om kantoorpanden schoon te maken. Je gaat schoonmaken bij verschillende kantoorpanden in Beilen en directe omgeving. Dankzij jou kunnen de kantoormedewerkers in een schone en frisse omgeving hun werkzaamheden uitvoeren. Jij reinigt de bureaus, sanitair, keuken en vloeren. De dagdiensten beginnen rond 8.30 uur. Breng je eerst de kinderen naar school en past 8.45 uur beginnen jou beter? Bij de opdrachtgever zijn ze erg flexibel en meedenkend in het inplannen van de werktijden. 

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • rijbewijs B 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ben jij een ervaren glazenwasser of gevelreiniger? Ook voor deze werkzaamheden kun je bij onze opdrachtgever terecht.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een opdrachtgever waar jouw uren flexibel ingevuld kunnen worden. Deze studie is goed te combineren met een studie of een andere parttime functie. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Welke dagen je gaat werken hangt mede af van jouw beschikbaarheid. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon van € 11,83 bruto per uur, conform cao Schoonmaakdiensten. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als schoonmaker kantoorpanden? Dan komen wij graag in contact met jou! Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via