Vacature: Opperman straatmaker

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Jij vindt het heerlijk om in de buitenlucht te werken en draagt graag je steentje bij aan een mooie nieuwe bestrating.  Ben jij de rechterhand van de stratenmaker die wij zoeken? Lees dan snel verder!  

Als opperman stratenmaker ga jij aan de slag op verschillende projecten in de Noordelijke provincies van het land. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het kruien van stenen en het klaarleggen van stenen voor de stratenmaker. Daarnaast kun je assisteren bij het straten. Ook het aangeven van andere benodigde materialen behoort tot jouw werkzaamheden. Kortom, jij bent de rechterhand van de stratenmaker die ervoor zorgt dat hij continu door kan werken.

Functie-eisen

- fulltime beschikbaar
- niet bang voor fysiek zwaar werk 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround wegenbouw- en stratenmakers bedrijf in de omgeving van Drogeham. Het bedrijf voert opdrachten uit voor voornamelijk gemeenten, woningbouwverenigingen en particulieren. Onder de medewerkers heerst een goede sfeer. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Je werkdagen zijn van 7:00 tot 15:45. Wanneer jij uit de omgeving van Drogeham komt, kan je bij huis worden opgehaald. Ideaal wanneer je (nog) niet in het bezit bent van eigen vervoer. Jouw uurloon zal conform de cao Bouw en Infra tussen de €6,25 en €12,09 liggen. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd (jeugdloon) en ervaring. 

Ben jij dé opperman straatmaker voor onze opdrachtgever? Dan komen we graag met jou in contact! Graag zien we uiterlijk 28 september jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440. 

Deel deze vacature via