Vacature: Voegenhakker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij een fulltime baan en een baan waarbij je écht eer van je werkt hebt? Ga dan aan de slag als voegenhakker! 

Voor dat een huis opnieuw gevoegd kan worden is het belangrijk dat de oude voeg eest verwijderd wordt.  In de functie als voegenhakker is het jouw taak de oude voeg te verwijderen. Met behulp van een lucht aangedreven beitel ga jij zorgvuldig de oude voeg uit de gevel hakken. Wanneer alle voegen er uit zijn ga je met een hogedrukspuit de gevel reinigen. Daarna kan de voeger het huis voorzien van een nieuwe voeg en assisteer jij hem bij deze werkzaamheden. Voor de afwerking ga je samen met je collega het huis impregneren en maak je de ramen schoon. Voor deze functie is ervaring niet nodig, wél ben je gedreven en ben je een echte aanpakker.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • VCA certificaat (of bereid deze te halen) 

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Wij bieden je een baan die bij goed functioneren voor langere tijd is. Wanneer de weersomstandigheden mee zit betreft dit een fulltime functie. Jouw salaris zal conform het Schoonmaak cao tussen de €11,- en €13,- bruto per uur zijn. Daarnaast word je voorzien van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ben jij enthousiast geworden van de vacature voegenhakker? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 28 september tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via