Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHboHavoVwoWo

Over de functie

Wordt jij enthousiast van koeien? Zorg jij er voor dat er niks ontbreekt voor de belangrijkste dames van het bedrijf? In de weekenden staan ze te springen om jouw hulp. Ook om het weekend is in overleg mogelijk. Past dit profiel helemaal bij jou, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het melken. Maar, ben je enthousiast en heb je nog niet veel ervaring met melken? Ook dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een modern melkveebedrijf met ruim 120 melkkoeien die worden gemolken in een zij-aan-zij melkput. Er heerst een goede sfeer in het team, waarbij je volgens een rooster samenwerkt met ongeveer 4 collega's

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,-. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon die hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 16 september met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.  

Deel deze vacature via