Vacature: Allround medewerker melkveebedrijf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een grote passie voor koeien? Ben jij een echte koeienkenner en weet jij wat een koe nodig heeft om gezond en blij te zijn? Voor een melkveebedrijf in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een allround medewerker melkveehouderij.

Als echte koeienkenner kom je te werken bij een modern melkveebedrijf en krijg je de kans om volledig bezig te zijn met jouw passie; koeien. Je draagt zorg voor circa 240 melkkoeien en 130 stuks jongveer en jij kent deze koeien als geen ander. Jij weet wanneer ze blij en gezond zijn en je kunt snel ingrijpen bij een veranderende gezondheid. Daarnaast heb je ook kennis van voermanagement, diergezondheid en jongvee. Binnen dit moderne melkveebedrijf is geen dag het zelfde. Het ene moment sta je een koe bij tijdens de geboorte van haar kalf. Het andere moment voer je de kalveren, insemineer je een koe of ben je deze aan het bekappen. Heb je geen ervaring met insemineren of bekappen? Geen probleem! Je krijgt binnen dit bedrijf de mogelijkheid om dit te leren en de benodigde cursussen te behalen.

Koeien zijn jouw passie en je hebt aantoonbare werkervaring en kennis van de melkveehouderij. Bijvoorbeeld door een behaald mbo (+) diploma of meerdere jaren werkervaring bij een melkveebedrijf. Je ziet de waarde van het uitvoeren van werkwijzen en protocollen en neemt jouw verantwoordelijkheid om deze op de juiste wijze uit te voeren. Door jouw eigen ideeën en inbreng weet je de werkwijze te verbeteren en jouw collega's hierin mee te nemen. 

Het is mogelijk om samen met je partner bij dit mooie bedrijf te wonen en te werken. Er staat namelijk ook een vacature medewerker melkveehouderij bij dit bedrijf open en er is woongelegenheid bij het bedrijf.

Functie-eisen

  • mbo (+) opleiding melkveehouderij
  • aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
  • flexibel en fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf is voorzien van de nieuwste technologie zoals een melk,- en voerrobot. Er worden zo’n 240 koeien gemolken en er worden zo’n 130 stuks jongvee gehouden. De stal is voorzien van goede comfort voor de koeien en het jongvee. 

Wat wij bieden

Bij dit melkveebedrijf kom je terecht in een warm bad waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Na een periode gewerkt te hebben via Abiant is er een reële kans dat je rechtstreeks bij hun in dienst komt. Je ontvangt een beloning conform cao Dierhouderij productiegericht. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,50,- en € 16,- bruto per uur.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature "allround medewerker melkveehouderij". Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen, neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Arnold.

Deel deze vacature via