Vacature: Medewerker keuken

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan in de horeca? Lees dan snel verder! Je gaat in de keuken ondersteunen en je zo verder ontwikkelen in de keuken. Voor een tpas restaurant in Lemmer zijn we op zoek naar een medewerker keuken die gemotiveerd is om werkend het vak te leren. Dus gaat jou horeca hart harder kloppen van deze vacature? Solliciteer dan snel!

Als medewerker keuken ben jij de rechterhand van de kok!  Je werkt in het reguliere segment waarbij gerechten uit verse ingrediënten en of door leveranciers voorbewerkte producten worden samengesteld. In de keuken van het bedrijf werk jij nauw samen met de eigenaar en de zelfstandig werken kok aan kwalitatief sterke gerechtjes. Samen zorgen jullie er voor dat de gasten met een tevreden gevoel de deur uit gaan! Je werkzaamheden bestaan dus voornamelijk uit het bereiden van gerechtjes. Het belangrijkste in je werk is dat de gasten iedere dag weer goed gevuld en tevreden naar huis gaan. Tevreden klanten betekenen voor jou een geslaagde dag, hier haal je jouw energie uit. Momenteel gaan ze uit van openingstijden van maandag tot en met zondag van circa 12:00-22:00 op dinsdag zijn ze gesloten. Het is mogelijk om parttime aan de slag te gaan maar ook fulltime is 1 van de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • bereid om 's middags en 's avonds te werken (lunch of diner)
  • passie voor eten
  • flexibel

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Lemmer. Het is een leuk en gezellig restaurant op een lekker druk plein! In de zomer zijn ze 6 dagen per week open en de klant is altijd koning. In de winter zijn ze enkel van donderdag tot en met zondag open. De eigenaren werken volop mee binnen het bedrijf. Er is van alles mogelijk binnen dit bedrijf. Je maakt deel uit van een hecht team en je komt hier op een werkplek waar je vele uurtjes kunt werken.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een leuk en gezellige horeca gelegenheid in Lemmer. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker de komende tijd aan de gang wil! Het salaris is conform de horeca cao en afhankelijk van jouw leeftijd een ervaring. Een richtlijn voor iemand van 21 jaar en ouder is € 10,- tot € 12,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als medewerker keuken in Lemmer? Solliciteer dan voor 1 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker keuken'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via