Vacature: Productieleider drukkerij (nabewerking) 36 uur

 • Salaris Tussen € 2000,- en € 2500,-
 • Aantal uren per week 36 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavo

Over de functie

Jij coördineert onze afdeling Nabewerking. Je begeleidt, motiveert en evalueert je medewerkers en zorgt ervoor dat iedereen het werk goed kan uitvoeren. Jij weet de rust te bewaren op je afdeling door heldere planning van medewerkers, orders en productiemiddelen. Je overlegt regelmatig met andere afdelingen binnen DCP, beantwoordt vragen van collega’s en zorgt met je team voor het allerbeste resultaat.

Je omarmt de wensen van onze klanten en doet er alles aan die te evenaren of zelfs te overtreffen. Daarom ontwikkel je standaarden voor kwaliteit, productie- en werkprocessen. En zorg je voor naleving, evaluatie en optimalisatie van die standaarden. Ook zorg je voor naleving van voorschriften op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en adviseert het MT gevraagd en ongevraagd over verbeteringen voor je afdeling. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van de doelen van de afdeling Nabewerking.

Natuurlijk zijn alle afspraken die met de klant zijn gemaakt duidelijk vastgelegd in ons ERP-systeem, zodat iedereen de productie goed kan uitvoeren. Jouw afdeling zorgt ervoor dat de productie van de order die door DCP is verkocht vlekkeloos verloopt.Functie-eisen

Je bent een organisator met hart en ziel. Kwaliteitsgericht zijn én werken is je motto. Dat motto weet je over te dragen op je afdeling. En je voelt de kriebels in je buik als een order foutloos is afgesloten. Elke dag is een nieuwe kans om de klant tevreden te houden.

Verder:

 • heb je hbo werk- en denkniveau
 • heb je enkele jaren ervaring als productieleider
 • ben je bekend met ‘output driven’ werken
 • heb je een open en sociaal karakter
 • weet je mensen te motiveren
 • ben je stressbestendig en laat je je niet gauw gek maken
 • werk je proactief
 • is technische affiniteit een pre


Over het bedrijf

DCP is al meer dan 20 jaar dé specialist als het gaat om plastic passen, labels en etiketten. We drukken labels en etiketten, cadeaukaarten, klantenkaarten, ledenpassen, chipkaarten en nog veel meer. DCP beschikt over een eigen drukkerij waar we gebruik maken van moderne technieken. Daarnaast leveren we printers, accessoires en systemen. We hebben zelfs ons eigen labelmerk: TopDutch Labels.

Nadat het drukken is afgerond, begint de nabewerking van het product. We printen unieke gegevens op de passen of etiketten, zoals namen, adressen en barcodes en verzorgen mailingen tot aan de deurmat. Onze klant kan rekenen op onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle levering.

Wat wij bieden

Naast een goed marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget). Maar vooral bieden we je een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie waarin jij je kan ontplooien. Waarin je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen en waarin je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent! 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jesse Oosting (adviseur werving en selectie) op telefoonnummer 06 5179 8890 of email naar joosting@abiant.nl

Deel deze vacature via