Vacature: Medewerker melkveebedrijf

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavo

Over de functie

Heb jij kennis van koeien en voel jij je helemaal thuis tussen deze dieren? Lees dan snel deze vacature en ga aan de slag als medewerker melkveehouderij!

In de directe omgeving van Emmen ga je aan de slag als medewerker melkveehouderij. Je gaat verschillende werkzaamheden uitvoeren op de boerderij. zoals het uitmesten van de stallen, het voeren van de koeien en kalveren en het melken van de koeien. Ook voer jij werkzaamheden uit op de trekker zoals het voer klaarzetten en grasmaaien. Het uitvoeren van hand- en spandiensten zoals opruimen en vegen hoort ook bij het werk op de boerderij. Voor het werk als medewerker melkveehouderij is het belangrijk dat je kennis en affiniteit hebt met koeien en met de agrarische sector. 

Functie-eisen

  • aantoonbare agrarische achtergrond
  • in bezit van eigen vervoer (bij voorkeur)
  • ervaring met melken van koeien

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een middelgroot melkveebedrijf met zo’n 100 melkkoeien in de directe omgeving van Sleen. Je komt te werken in een klein team en voert gezamenlijk alle voorkomende werkzaamheden op en rondom het erf uit.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek voor ongeveer 20 uur per week op een melkveebedrijf nabij Emmen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,75 en € 14,- per uur. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Je wordt betaald conform cao dierhouderij, productiegericht.

Word jij enthousiast van de werkzaamheden op de boerderij en wil jij graag in aanmerking komen voor deze leuke vacature van medewerker melkveehouderij? Reageer dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk voor 30 september op deze vacature. Wil je graag wat meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via