Vacature: Allround buitendienst medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als allround buitendienst medewerker werk je in een groep samen met het boor- en blaas team om de klus te klaren. Je werkt aan verschillende projecten waarbij jullie worden aangestuurd door een uitvoerder. Tijdens het werk ben jij degene die allround inzetbaar is op de werkvloer. Zo richt jij het werkterrein in en plaats je wegafzettingen. Je graaft sleuven en legt buizen en kabels aan. Jij bent ook de laatste hand bij het afwerken en straten. Je werkt nauwkeurig, correct, veilig en altijd in teamverband! Lijkt het je heerlijk om buiten te werken, steek je graag je handen uit de mouwen en wil je onderdeel uitmaken van een fantastisch team met veel kennis en kunde? Reageer dan nu op deze vacature. 

Lijkt dit jou dé ideale baan maar heb je geen ervaring? Ook dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

  • VCA - basis (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B
  • Handig, daadkrachtig en resultaatgericht

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken bij overheden, grote aannemers en kabelbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Hierbij kunnen zij de klanten volledig ontzorgen, te beginnen bij het graven, blazen en lassen van glasvezelkabels tot het aanleggen van de netwerken. Ze opereren wereldwijd maar voornamelijk in de Benelux en Duitsland. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime afwisselende baan bij een opdrachtgever die graag met je meedenkt, hier zijn dus volop doorgroeimogelijkheden als jij dat wil! Zie jij jezelf helemaal in de vacature Allround Civiel Medewerker solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 7 oktober 2022. Twijfel je nog en wil je graag meer informatie neem dan contact op met ons Abiant vestiging Groningen via 050-5492840

Tot snel!

Deel deze vacature via