Vacature: Allround grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oostermeer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als grondwerker werk je heerlijk in de buitenlucht en wissel je regelmatig van werkplek. Ga jij het team van onze opdrachtgever in Eastermar versterken?

Als grondwerker heb je een afwisselende functie. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist en verricht handmatige graaf- en grondwerkzaamheden. Denk hierbij aan straatwerk, het aanleggen van rioleringen en/of het leggen van kabels en leidingen. Jij bent de ‘ogen en oren’ van de kraanmachinist en zorgt er voor dat het graven en dichten van sleuven moeiteloos verloopt. Als grondwerker werk je dus veel in teamverband, daarom is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega’s. Het werk is voornamelijk in de provincie Groningen. 

Functie-eisen

- 32 tot 40 uur per week beschikbaar

- fysiek zwaar werk kunnen uitvoeren

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk met collega's die gekwalificeerd zijn voor hun werk. Een ploeg waarin veel ervaring aanwezig is. Bij onze opdrachtgever hebben ze een mooi machinepark dat voorzien is van de nieuwste technieken.

Wat wij bieden

Het bruto uurloon voor de functie grondwerker ligt tussen de € 11,- en € 16,- dit is afhankelijk hoeveel ervaring je hebt . Als grondwerker is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA certificaat. Indien je deze niet hebt dan kun je dit certificaat in één dag via Abiant behalen. Bij goed functioneren ligt er een contract voor onbepaalde tijd voor je klaar. Verder zullen wij je voorzien van werkschoenen en werkkleding.

Ben jij de vakman in de GWW die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 29 september tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature Grondwerker? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via