Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heerlijk je hebt alles weer helemaal schoon. Met een tevreden gevoel keer je weer naar huis. Je hebt een vaste baan binnen al schoonmaker in de omgeving van Joure. Zie jij het zitten om maandag tot en met vrijdag de boel schoon te maken in een kantoorpand in Joure? Lees dan snel verder en wie weet sta jij volgende week al te poetsen!

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het zijn ongeveer 10 uur verdeeld over de week. Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn in overleg onder kantoortijden. Het gaat om circa 12 uur in de week.

Functie-eisen

  • woonachtig in Joure

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is in Joure gevestigd en is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste - als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheidt zich door de kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 12 uur in de week bij een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Joure. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,83  tot € 12,- bruto per uur. 

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als in Joure? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor 2 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpand'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via