Vacature: Loonadministrateur

  • Salaris Tussen € 15,- en € 22,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als loonadviseur staan jouw werkzaamheden in het teken van het verzorgen van een volledige, tijdige en juiste salarisadministratie van onze klanten en hierbij het geven van het best mogelijke advies. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf de verwerking tot aan het geven van het juiste advies.

Je maakt salarisberekeningen voor klanten, stelt loon- en pensioenaangiften op, beheert personele verzekeringen, verwerkt personeelsmutaties en verzorgt de taken rondom het ziekteverzuim bij klanten. Je hebt daarbij contact met de Belastingdienst, pensioenfondsen, UWV, verzekeraars, arbodienst etc. Je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied bij zodat je als vraagbaak voor onze ondernemers kun fungeren. 

Functie-eisen

  • in het bezit van PDL of VPS
  • minimaal 3 jaar ervaring op een accountantskantoor in een soortgelijke functie 
  • ervaring met Nmbrs is een pre
  • nauwkeurig, analytisch, communicatief en klantgericht
  • zelfstandig werken

Over het bedrijf

Je komt bij onze opdrachtgever terecht in een informele sfeer en met een leuk team je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Het team bestaande uit circa 25 medewerkers is enthousiast en gedreven, waarbij de balans tussen werk en privé een prominente plaats inneemt. Door de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en kan er flexibel gewerkt worden en snel worden ingespeeld op de wensen van de klant.

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een groeiende organisatie waarbij een informele werksfeer heerst en korte lijnen van toepassing zijn zodat in onderling overleg vlot geregeld is. Jouw salaris wordt gebaseerd op jouw ervaring en een marktconform beloningsbeleid waarbij onder andere een goede pensioenregeling van toepassing is. Werkdagen en -tijden worden in overleg vastgesteld en bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken.

Naast hard werken is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor collegialiteit en saamhorigheid. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd om het teamgevoel te waarborgen.

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Reageer dan zo snel mogelijk of voor 4 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature van "loonadministrateur" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.


Deel deze vacature via