Vacature: Machineoperator

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie


Ben jij een echte sleutelaar, die feeling heeft met het bedienen en bijstellen van machines? Lees dan deze vacature machine operator bij onze opdrachtgever in Drachten verder!

Als machine operator kom je te werken in de 3-ploegendienst. Je kerntaak is de machine goed in te stellen door tekeningen in te voeren. Je houdt de aanwezigheid van de benodigde materialen in de gaten en indien nodig vul je de machine aan met nieuwe voorraad. Wanneer de elementen zijn geproduceerd voer jij een eindcontrole uit en zorg je er voor dat ze gereed worden gemaakt voor (intern)transport. Met jouw technisch inzicht weet jij zelfstandig eerste lijnsstoringen op te lossen.

Functie-eisen

  • Je kunt veilig werken met de bovenloopkraan
  • Ervaring met computers
  • Bereid om dag- en/of avonddiensten te werken

Over het bedrijf


Je gaat aan het werk bij een groot bedrijf met meerdere vestigingen in Friesland met ongeveer 60 medewerkers. Het bedrijf specialiseert zich in het maken van prefab wapeningsconstructies. Er heerst een prettige en gemoedelijke werksfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor dag- en/of avonddienst en je werktijden wordt nader bepaald Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,- en € 14- (excl. eventuele toeslagen) en is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme behoort een vast contract tot de mogelijkheden.

Ben jij de Machine operator die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 4 oktober tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature Machinebediende? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via