Vacature: Melker Bedum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 18 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Koeien die na het melken tevreden aan het voerhek staan of in de boxen liggen, dat is wat je graag wilt zien als melker. Je kunt al met deze (bij)baan als melker aan de slag voor 2 tot 3 melkingen per week, is dat wat voor jou? 

Op het melkveebedrijf in Bedum melk jij altijd samen met een collega. Samen zorgen jullie dat de koeien in de wachtruimte komen en dat ze allemaal in de carrousel gemolken worden. Je zorgt dat alles schoon is als je de boerderij weer verlaat. 

Dit melkveebedrijf werkt met een team van melkers, jij gaat dus meedraaien in het rooster. Wanneer je mee gaat draaien in het rooster wordt er ook van je verwacht dat je af en toe in de weekenden wil melken. 

Functie-eisen

Jij hebt ervaring tussen de koeien, of wil het juist heel graag leren! Daarnaast ben je twee of meer ochtenden of middagen per week beschikbaar om te melken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een modern melkveebedrijf in Bedum waar op dit moment zo'n 370 melkkoeien gemolken worden in een carrousel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor 6 tot 18 uur per week op een modern en net melkveebedrijf in Bedum. Daarnaast bieden wij jou:

  • mogelijkheden om door te groeien
  • salaris conform cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van je leeftijd
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding 

Melk jij binnenkort samen met je collega de koeien op dit melkveebedrijf? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 10 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'melker Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, hier kun je vragen naar Daphne, of mail ons: infobedum@abiant.nl. We helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe (bij)baan!

Deel deze vacature via