Vacature: Installateur Techniek (ook leerlingen/omscholing)

 • Salaris Tussen € 2000,- en € 3000,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Noardburgum
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of tijd voor wat anders en bereid een echt vak te leren? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Samen met onze opdrachtgever uit Noardburgum zijn we op zoek naar technische vakmensen of technische mensen die graag het vak willen leren.

Je gaat aan de slag bij een regionaal installatiebedrijf waar je samenwerkt met een groep van 60 vakmensen. Een leuke opdrachtgever voor de ervaren installateur en voor een startend installateur. Door de brede verscheidenheid van werkzaamheden leer je van alle markten wat en word je steeds meer ontwikkelt tot allround installateur. Opleiding gebeurt ''on the job'' en er zijn via Abiant volop mogelijkheden om je bij te scholen. In de meeste gevallen geheel kosteloos! 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je rijdt mee met je collega naar de eerste klus. Hier ga je samen met je collega's aan de slag om bijvoorbeeld een CV te installeren en de zonnepanelen juist te monteren. Als de klus is gedaan kunnen jullie verder naar de volgende uitdaging. Hier moet een camerasysteem worden geïnstalleerd en de airco blijkt defect. Jullie lossen dit vakkundig op en aan het einde van de middag gaan jullie langs de hoofd locatie voor het materiaal van maandag. De voorbereiding voor de volgende werkweek zit erop en aangezien het vrijdag is is het de hoogste tijd voor wat gezelligheid en een welverdiend drankje.

Functie-eisen

 • Leergierig en enthousiast
 • Handig en technisch inzicht
 • Doorzetter en betrouwbaar
 • Het liefst fulltime beschikbaar
 • Diploma in een technische richting is een voordeel

Over het bedrijf

Via ons ga je aan het werk bij een onafhankelijke nuchtere totaalinstallateur uit de regio van Veenwouden. Dit is een bedrijf met meerdere vestigingen in het noordoosten van Friesland en met een werkveld in Friesland, Groningen en Drenthe. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende aspecten van de installatietechniek. Zo zijn ze werkzaam in nieuwbouw, utiliteit, industrie, maar ook bij vervanging van bestaande installaties. Korte lijnen en heldere communicatie binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming met de opdrachtgever en met de werknemers.
Het bedrijf steekt veel tijd en energie in het goed opleiden en begeleiden van haar werknemers. Vandaar ook dat er ruimte is voor ervaren monteurs en geschikte kandidaten die zich willen ontwikkelen tot installateur. Het is een bedrijf waar een gezellige sfeer heerst en waar iedereen gelijk is en gelijk wordt behandeld. Er worden regelmatig leuke uitjes en borrels georganiseerd. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en veel diversiteit in de werkzaamheden. Geen dag is hierdoor hetzelfde en je raakt bekend met veel verschillende onderdelen van de installatietechniek. En na verloop van tijd word je ontwikkelt tot een ervaren allround installateur.
Voor de ervaren installateur is er de kans om zich als leermeester te ontwikkelen en zorg te dragen voor de opleiding en ontwikkeling van nieuwe startende technici.

Wat wij bieden

We bieden jou een baan in een leuk en nuchter regionaal bedrijf dat goed voor haar werknemers zorgt. Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Salaris van €2000,- tot €3000,- bruto per maand op basis van fulltime (CAO klein metaal)
 • Een kans om jezelf te ontwikkelen tot allround installatiemonteur
 • 25 vrije dagen met 13 ATV dagen
 • 8% vakantiegeldopbouw
 • Na een jaar kans op vast contract direct bij de opdrachtgever

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Neem dan voor 6 oktober contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00 of solliciteer direct online. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Deel deze vacature via