Vacature: Steigerbouwer

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zoeken een steigerbouwer voor een project in Hoogeveen. Werk jij graag in de buitenlucht en heb je geen hoogtevrees? Lees snel verder voor meer informatie.

Als steigerbouwer werk je graag in de buitenlucht en ben je niet bang om op hoogte te werken. Daarnaast ben je fysiek in staat om zware werkzaamheden te verrichten en werk je graag met je handen. Herken jij je hierin, dan ben jij de steigerbouwer die wij zoeken!

Als steigerbouwer kom je op veel verschillende locaties in en rondom Hoogeveen. Samen met je collega's werk je op een professionele manier en ga je nauwkeurig te werk. Je hebt geen moeite met het lezen van tekeningen en schetsen en je weet dit op correcte wijze uit te voeren. Veiligheid staat altijd voorop! jij zorgt er dus voor dat je de kwaliteit en veiligheid waarborgt. Naast je collega's heb je veel contact met opzichters, uitvoerders, schilders en dakmonteurs. Samen zorg je ervoor dat de steiger op een juiste manier zal worden opgebouwd.

Functie-eisen

  • VCA - certificaat of bereid deze te halen; dat kan via Abiant!
  • Flexibele instelling
  • Niet bang voor hoogtes
  • Zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuwe aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling. Het salaris dat je verdient is gebaseerd op je leeftijd. Ben je 21 jaar of ouder dan ontvang je een bruto uurloon van € 12,50. Ben je geïnteresseerd in deze vacature Steigerbouwer solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 19 september. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de vestiging Beilen via 0593 728 000.

Deel deze vacature via