Vacature: Machinist harkboot

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe of andere uitdaging waarbij je de hele dag in de buiten in de natuur kunt vertoeven? Dan is de functie van machinist harkboot misschien wel voor jou weggelegd.

Vanwege groei zijn wij voor onze opdrachtgever per direct op zoek naar een extra enthousiaste machinist harkboot. Als machinist werk je of individueel of in teamverband aan het harken van wateren. Met de harkboot verwijder je ongewenste wortelende waterplanten volgens een ecologisch werkprotocol. Onze opdrachtgever heeft een hoge kwalitatieve standaard voor het verwijderen van wortelende waterplanten. Als machinist harkboot lever je hierdoor een belangrijke bijdrage aan deze standaard en bent daarmee medeverantwoordelijk voor een perfect harkresultaat.

Voordat je aan slag gaat, krijg je een interne opleiding om als machinist op een van de harkboten aan de slag te kunnen. Dus ervaring is geen must. Enthousiasme en motivatie wel!

Functie-eisen

  • verantwoordelijkheidsgevoel voor het leveren van kwaliteit en de omgang met machines
  • geldig VCA-certificaat en klein vaarbewijs of bereid deze te behalen
  • rijbewijs B(E)
  • geen 8 tot 5 mentaliteit
  • affiniteit met de natuur

Doordat het werk op verschillende plekken door heel Nederland plaatsvindt, kan het voorkomen dat je af en toe een paar dagen van huis bent. Dit is voor jou geen probleem.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend en innoverend bedrijf in Noord-Nederland. Je komt terecht binnen een team van hardwerkende én gezellige collega's. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie binnen een snelgroeiend en innoverend bedrijf met een leuk team. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de geldende cao, jouw leeftijd en ervaring. Bij start van de werkzaamheden ligt een paar veiligheidslaarzen of -schoenen en een persoonlijk kledingpakket voor je klaar.

Ben jij enthousiast en geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 6 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de functie van "machinist harkboot" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Langskomen mag ook. Je bent van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur van harte welkom. 

Deel deze vacature via