Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij ervaring in het melken van koeien? Ben jij doordeweeks in de avonden beschikbaar? Voor onze opdrachtgever, gevestigd zo'n 10 km vanaf Emmen, zijn wij op zoek naar een melker.

Op het melkveebedrijf worden zo'n 250 koeien gemolken. We zijn op zoek naar een melker die zelfstandig deze koeien kan melken in de avonduren. Een melkbeurt is van 17.00 uur tot circa 20.00 uur. Je kunt op maandag t/m vrijdag ingezet worden voor 3 a 4 melkbeurten. Wil je graag vaste avonden ingepland worden. Dat is zeker bespreekbaar.

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Voor aanvang van het melken zorg je dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • beschikbaar op maandag t/m vrijdag in de avonduren

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd nabij Emmen en heeft zo'n 250 koeien die worden gemolken. De koeien worden gemolken in een 2 keer 13 visgraad melkstal.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een melkveebedrijf in de omgeving van Emmen. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via